​Hans Christensen​ Automobiler

Gammel Køge Landevej 495

2650 Hvidovre

​Køb af biler i diverse modeller til en skarp pris

Har du en bil, du gerne vil af med? Så er du kommet til det rette sted. Vi foretager køb af brugte biler og vi har værksted i Hvidovre og arbejder ofte i Albertslund, Glostrup og omegn. 

Drømmer du om at sælge din bil, kan du med fordel sælge den til os. Vi giver nemlig altid en skarp pris for din brugte bil. Processen er hurtig og nem, og vi garanterer dig, at du bliver tilfreds med handlen.

Vi tilbyder salg og køb af biler

Det kan være en besværlig og langsommelig proces at sætte sin bil til salg og finde den rette køber. Derfor står vi altid klar til at foretage køb af biler hos folk, der gerne vil af med deres bil. Vi har mere end 40 års erfaring på området, hvilket er din garanti for, at det hele foregår professionelt i forbindelse med salg og køb af biler.​

Vi køber mange forskellige biler, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du ønsker at sælge din. Vi arbejder ud fra et motto om, at det vigtigste for os er, at du er tilfreds med den handel, du laver hos os.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre nærmere om priser samt dine muligheder for at sælge din bil til os, er du meget velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon 53 37 96 01 eller skrive en mail til hcbiler@danbbs.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.​

​Hans Christensen Automobiler 

Gammel Køge Landevej 495, 2650 Hvidovre

CVR: 26403529

Telefon: 53 37 96 01

E-mail: hcbiler@danbbs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt