​Salg af biler har vi stor erfaring med

Er du på udkig efter en ny bil? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos HC Biler v/Hans Christensen tilbydes salg af biler af forskellige modeller. Vi holder til i Hvidovre, men sælger også biler til kunder i Albertslund, Glostrup og omegn.

Vi er et professionelt firma med mere end 40 års erfaring i branchen. Derfor er vi kompetente til at foretage salg af biler. Alle biler i vores sortiment er af høj kvalitet, selvom prisen er lav. Du kan derfor trygt vælge at handle her hos os.

Vi tilbyder forskellige former for salg af biler

Uanset hvilken type af bil du er på udkig efter, så har vi den sandsynligvis i vores udvalg. Har du nogle efterspørgsler på en særlig model, så er du velkommen til at kontakte os, så gør vi, hvad vi kan for at finde den til dig.​

Når du køber en bil hos os, er du garanteret, at den er klargjort og med servicebog. Dette er din garanti for, at der er blevet passet godt på bilen. Du kan også få en brugtbilsattest for 800 kroner, som kan give dig et billede af, hvilken stand bilen er i.

Kontakt os for et godt tilbud

Vi tilbyder salg af forskellige biler af høj kvalitet. Ønsker du at modtage et godt tilbud fra os, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 53 37 96 01 eller på mail hcbiler@danbbs.dk.

HC Biler v/Hans Christensen
Industriholmen 9, 2650 Hvidovre


CVR: 26403529

​HC Biler v/Hans Christensen

Industriholmen 9, 2650 Hvidovre

CVR: 26403529

Telefon: 53 37 96 01

E-mail: hcbiler@danbbs.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt